Cum să faci treabă

De fapt cum să faci treabă serioasă!

Despre Tudor Bezea nu ştiu dacă am mai amintit dar mă văd nevoit să o fac pentru că am o înţelegere cu el… adică, mai pe şleau,  mă dau bine pe lîngă el poate s-o alege ceva şi de mine că tare mai sînt băbălău .

A vorbit la un moment dat pe unul din blogurile sale despre neîncrederea cu care ne tratăm unii pe alţii, suspiciunea aceea care apare chiar de la prima întîlnire: „e clar, ăsta vrea ceva de la mine” sau „dacă nu-mi oferă nimic, eu de ce i-aş oferi?”. Lucrurile, privite din punctul ăsta de vedere, trebuie să recunoaştem că sînt triste şi neproductive. Unde ar ajunge relaţiile dintre noi dacă startul este unul nefericit? Cum s-ar mai putea pune bazele unei relaţii oneste dacă nimeni nu oferă nimic fără a impune condiţii? Ce-ar fi dacă umbra unui copac nu te-ar mai răcori dacă nu-i bagi un pol jumate în scorbură?

Tudor mă uimeşte cît de liber poate să se exprime în lumea asta atît de crispată şi cît de uşor îşi pune „la bătaie” idei, cursuri, experimente şi teste personale, total neinteresat şi fără a pretinde marea cu sarea. Bani pe net este un pariu făcut cu sine în primul rînd. Şi urmăresc acest pariu, acest test cel puţin pentru cultura mea generală. El şi-a propus să ne arate că se poate şi că dacă munceşti cum trebuie rezultatele nu întîrzie să apară. Am vrut să reamintesc pe Pioneza dintre fese despre Tudor Bezea pentru că-l consider un meseriaş adevărat iar faptul că ştie să-şi facă treaba fără aerele de vedetă aferente, îl ridică astfel în lista preferaţilor mei. De aceea am acceptat să fiu părtaş* la experimentul lui.

Update – Dintr-o regretabilă eroare şi o neatenţie de maximă profunzime a apărut o super confuzie între două persoane pe care le urmăresc cu real interes. Este vorba de Tudorel Bezea care administrează proiectul staupenet.ro şi Tudor Mateescu care administrează site-ul tudormateescu.ro. Acestea fiind zise sper din tot sufletul că mi-a fost iertată greşeala şi că mergem mai departe pentru că… belelele gurge! 🙂

părtaş* = particip necondiţionat la acest exepriment, nu vreau nimic la schimb, aştept rezultatele
Dacă ţi-a plăcut acest articol mult de tot te invit să te abonezi la RSS. Dacă ţi-a plăcut acest articol mult, mult de tot atunci te invit să te înregistrezi pe site ca să devii membru în comunitatea noastră şi poate într-o zi dărîmăm guvernul, construim o autostradă sau… bem o bere!
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

1 comentariu pentru “Cum să faci treabă”