Cu cazarea cum stai?

→→→ articol publicitar  ←←←

Păi cum să-ţi zic, pînă acum eram mic, verede şi cu ochii bulbucaţi (ştiţi bancul? 🙂 ) dar de la un timp am devenit mare, deştept şi cu ochii albaştri electrizanţi de leşină fumeile pe stradă. Păi fără mişto, o dată e prima dată cînd comentează Piticu pe blogul meu (uite acilea) în plus am fost nominalizat de Blogatu.ro la concursul „Blogul săptămînii„. Apropos, nu ar strica un vot de la tine!

Deci e limpede că acum sînt băiat mare, cu responsabilităţi, cu obligaţii… Ei, în aceste condiţii nu puteam pentru care să mai stau în hotelul de două stele de la SpaţiuWeb.ro chiar dacă serviciile lor sînt impecabile şi atunci am rămas tot în curtea lor adică tot într-un hotel administrat de ei dar cu servicii de cinci stele. Aşa că mi-am mutat bagajele la MUG.RO. Este un serviciu gratuit de găzduire oferit de SpaţiuWeb.ro dedicat exclusiv blogurilor şi nu ştiu cum să-ţi zic dar în cei 5 Gb alocaţi mă cam lăfăi în voie. În plus nu mă întreabă nimeni cînd intru sau cînd ies (adică de trafic), am acces la cPanel – asta s-ar traduce că pot să beau moacă din barul din cameră 🙂 şi nu în ultimul rînd cică în curînd se va forma şi comunitatea Mug.ro ceea ce înseamnă că pot să mă conversez cu blonda de vizavi cînd urcăm cu liftul împreună! Cam tare, nu?

Deci? Tu cum stai cu cazarea?

{meneopol}

Dacă ţi-a plăcut acest articol mult de tot te invit să te abonezi la RSS. Dacă ţi-a plăcut acest articol mult, mult de tot atunci te invit să te înregistrezi pe site ca să devii membru în comunitatea noastră şi poate într-o zi dărîmăm guvernul, construim o autostradă sau… bem o bere!
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

3 comentarii pentru “Cu cazarea cum stai?”