Cremè Shit ©

[audio:CremeShit.mp3]

Este piţipoanca OM? Sau e altfel de rebut, cu un deget mijlociu ridicat pentru salut?Este piţipoanca vie? Sau umblându-se la ştiinţă, unii au inventat femeia de unică folosinţă? Are frunte? Ea gândeşte, ori se opinteşte-n minte ca să-şi spulbere dilema: dacă scuipă sau înghite?

E de fapt o criminală, are o ură proletară pe acuzativul limbii, cum îl prinde îl omoară! Râsul ei, mai mult te-ncurcă şi nu ştii în mod concret, chestia din faţa ta este fiinţă sau obiect?! Este toată o poşetă, numai brand-uri este toată, şi-i atât de naturală, naturală şi gonflată!

O kitchoasă plictisită, cu impresii de habar, care ştie că lumina vine doar de la solar, care simte că parfumul trebuie să lase dâră, că maşina în viteze, nu se bagă ci se vâră, că ventuza stă în buză şi că buza e ventuză, c-o erecţie bănoasă nici prin gând nu se refuză, că brelocul pentru chei se confundă cu buricul, şi că cel mai tare iubi e de-o seamă cu bunicu’…

Ea e mobila din cluburi, este blondul cimpanzeu, care îndeasă greu, cu mâna, creierul în decolteu, care arată elevată, spre tatoo-ul nou făcut : fată îţi zic, să moară mama, tu ştii fată ce-a durut? E parcarea subterană, unde jeepu cu burtică, oboseşte cinci minute între-un şmen şi o berică. Este foanfa de la ţară (sunt mai multe, nu e una), despre care zici, că-n spa, s-a născut dintotdeauna…

Cremuită şi scârbită ca un fleoşc cu sos tartar, crede că-ntre SEX şi DEX e-o greşeală de tipar!

E forma fără femeie, este bârfa cu implant, care devalorizează şi conceptul de amant, e nimicul ce tot creşte şi se-ntinde ca o râie, peste-o societate care, se-odihneşte între călcâie!

Ce-o fi asta, ne-ntrebăm, cei cu mintea încă trează; nu ştim prea exact ce este, însă ştim că se clonează

Versuri: Cristian OPREA
Interpret: Ionuţ NEGRIŞANU
Temă muzicală: Clausdrums – Skunk funk
Editare şi montaj: Meneopol

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

8 comentarii pentru “Cremè Shit ©”