Concurs – rezultate parțiale

Concursul s-a sfîrșit.

A fost un vot anulat pentru că a fost postat la ora 00.29. În total avem 7 voturi anulate pentru că nu au fost semnate. Am acceptat o perioadă asemenea voturi dar după ce am explicat că voturile trebuie să respecte cîteva reguli simple (nume, adresă de email) am hotărît să anulez voturile care nu respectă regulile.

În cursă au rămas șase concurenți. După o numărare superficială a voturilor clasamentul ne arată următoarele poziții:

1 – Lucian Valeriu – 150 voturi (cîștigător tema Busy Bee)
2 – Raven – 12 voturi (cîștigător tema Headline)
2 – Manuel Cheta – 12 voturi (cîștigător tema Headline)
3 – Sophiestricata – 3 voturi (cîștigător tema Fresh News)
3 – CerbulVechi – 3 voturi (cîștigător tema Fresh News)
4 – GiacomO – 1 vot (cîștigător tema Fresh News)

Mergînd pe principiul că viața e frumos numai dacă facem frumos, propun celor trei mari cîștigători următoarea variantă de premiere: avem la dispoziție 3 teme WordPress profesionale și interesante de la WooThemes. Acestea sînt:

Headline (demo) | Fresh News (demo) | Busy Bee (demo)

Cîștigătorul locului întîi (pentru că este nambăr uambăr 🙂 ) are dreptul să-și aleagă una din cele trei teme. După el urmează cei clasați pe locurile 2 și 3 care pot alege una din cele două teme rămase (astfel renunțînd la bannerele promise în regulamentul inițial). Iar ultima temă este dedicată celor clasați pe locurile 4 și 5 care din punctul meu de vedere merită aplauzele noastre!

Aștept părerile și deciziile voastre.

În articolul „Despre concurs…”  Ionutsk își dă cu părerea despre… ce credeți? 🙂  Spune multe lucruri frumoase și interesante acolo. Aș vrea să subliniez doar o frază.

… multe texte, ca și ideile lumii, rămân la nivel de potențial. Ceea ce salvează situația este spiritul de competitivate. Nu știm unde ajungem, dar alergăm mai repede sau mai frumos decât vecinul…

În context fraza vă va lămuri mult mai mult decît aici dar… și eu vroiam să subliniez faptul că parcă facem lucruri și gesturi doar amenințați de concurență, de cei care vin amenințător din spate sau cînd avem promis zăhărelul. Eu știu că puteți mult mai mult și de aceea am să vă atrag atenția spre o secțiune nou apărută pe PionezaDintreFese, se numește „Musafiri”. E un guestbook în care mi-ar plăcea să găsesc articole scrise de voi, în liniște, ne presați de nimic și de nimeni. Cine are plăcerea și este interesat să apară pe Pioneză cu articol propriu este invitat în galeria musafirilor. Invitația este valabilă pentru toți cei care au participat la acest concurs și nu numai. Ca un amănunt tehnic trebuie să vă spun că PionezaDintreFese nu folosește tag-ul „nofollow”.

Dacă sînt nelămuriri legate de concurs, premii, concurenți, organizare etc. vă stau la dispoziție.

Vă mulțumesc tuturor pentru participare și sper că a fost distractiv ce s-a petrecut aici în ultima perioadă!

Cu respect,
{meneopol}

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

20 comentarii pentru “Concurs – rezultate parțiale”