CONCURS – Leacuri băbești pentru urticarie mentală!

Acest concurs este organizat de Pioneza dintre fese, se adresează bloggărilor și nu impune o limită de vîrstă concurenților sau vechime blogurilor participante!

Aceasta este pagina oficială a concursului „Leacuri băbești pentru urticarie mentală!„.

Premii

Locul 1 – fiind un concurs dedicat bloggărilor premiul 1 constă într-o temă profesională WordPress în vlaoare de 70$, construită de cei de la WooThemes. Tema se înscrie în categoria “News/Magazine” și se numește “Freh News”. Iată  Demo!

Locul 2 & 3 – Pentru că spiritul acestui concurs este de a ne promova colegii care au ceva de spus în blogosferă sîntem onorați să oferim ocupanților locurilor doi și trei spațiu publicitar (banner) timp de o lună pe blogul Pioneza dintre fese. Locul doi beneficiind de un banner 468×60 în header iar locul trei beneficiind de un banner 125×125 în sidebar.

Regulament de participare

Înscriere:

Între 20 decembrie ora 09.00 și 31 decembrie 2010 ora 23.59 se fac înscrierile în concurs. Fiecare concurent odată înregistrat își va regăsi link-ul spre blogul personal pe pagina oficială a concursului, în secțiunea „Bloguri înscrise în concurs”. Cine nu se regăsește în lista participanților ne poate semnala aceasta folosind pagina de „Contact„.

Condiții obligatorii:

(ex.: Particip la concurs cu blogul www.xyz.ro!)

 • Există 4 probe săptămînale care constau în compunerea unui text (sau mai multe) dintr-o temă dată. Este obligatorie scrierea și publicarea tuturor celor patru articole;
 • Toate articolele participante la concurs trebuie să se încheie cu următoarea frază:

Acest articol participă la concursul Leacuri băbești pentru urticarie mentală!(link spre pagina concursului), organizat de Pioneza Dintre Fese (link spre blogul www.pionezadintrefese.ro)

 • ATENȚIE!!! Toate articolele participante la concurs trebuie să fie creație proprie; Articolele ce se dovedesc a fi copiate vă exclud din concurs fără drept de apel !!!

Nu este obligatoriu dar ne-ar plăcea să oferiți un “Like” pe unul din articolele publicate pe blogul nostru. Mulțumim!

Cele patru probe:

Startul concursului se dă în data de 3 ianuarie ora 00.00.

Sînt patru secțiuni care corespund fiecare cîte unei săptămîni. Acestea sînt: „Proză”, „Poezie”, „SF” și „Muzică”. În fiecare săptămînă (perioada 3 – 30 ianuarie) concurenții trebuie să posteze pe blogul propriu articolul corespunzător secțiunii și săptămînii în curs. Dacă una din probe nu este îndeplinită înseamnă că bloggerul a renunțat la competiție și va fi scos din cursă.

 • săptămîna 3 – 9 ianuarie – “Proză”
  Concurentul afișează pe blogul propriu o compunere literară (sau mai multe) avînd libertate totală în alegerea temei;
 • săptămîna 10 – 16 ianuarie – “Poezie”
  Concurentul afișează pe blogul propriu o creație literară (sau mai multe) în versuri.  Pentru tema abordată, rimă, ritm sau măsură lăsăm libertate deplină autorului;
 • săptămîna 17 – 23 ianuarie – “SF”
  Concurentul afișează pe blogul propriu o compunere literară (sau mai multe) ce abordează o temă în care se evidențiază impactul științei și tehnologiei asupra societății și persoanelor;
 • săptămîna 24 – 30 ianuarie – “Muzică”
  Concurentul afișează pe blogul propriu o compunere literară (sau mai multe) ce  face referire la un cîntăreț, o trupă muzicală, un textier, o melodie sau subiect ce are legătură cu muzica.

Jurizare:

Odată cu publicarea articolelor, în pagina oficială a concursului vor fi adăugate link-uri spre acestea. Organizatorul (Ionuțsk, Cristian Oprea sau Meneopol Ofticatu) va vizita fiecare articol în parte și îi va oferi o notă cu caracter orientativ printr-un comentariu. Adevărata departajare este făcută de public, de cititorii voștri. Aceștia trebuie să vă voteze pe pagina oficială a concursului printr-un comentariu și în urma comentariilor adunate se va face departajarea. Deci este indicat să vă promovați aceste articole și să vă antrenați prietenii, cititorii și admiratorii în procesul de vot.

Premiere:

Concursul se încheie duminică, 30 ianuarie, ora 23.59. Orice articol sau vot postat după această oră nu este luat în considerare. În săptămîna 1 – 6 februarie juriul definitivează numărătoarea voturilor și dedică un articol special  în care este specificat clasamentul și cîștigătorii.

Pioneza Dintre Fese vă dorește un început de an creativ!

Update – Se pot folosi articole deja publicate singura condiție fiind inserarea textului prevăzut în regulament:

Acest articol participă la concursul Leacuri băbești pentru urticarie mentală!(link spre pagina concursului), organizat de Pioneza Dintre Fese (link spre blogul www.pionezadintrefese.ro)

Disclaimer – Ne rezervăm dreptul să anulăm concursul dacă nu s-au înscris minim 10 participanți. Pentru orice sugestie sau problemă descoperită este bine să folosiți pagina de Contact în perioada de înscriere. Mulțumim!

_________________________________________________________________________

Bloguri înscrise în concurs:

| viatacaopuladecal.wordpress.com | loveabuser.com | asmileperday.blogspot.com | marincristian.ro | iyli.ro | asacumvreau.ro | babiloniada.blogspot.com | raicuiulian.blogspot.com | raventalon.wordpress.com | manubv.wordpress.com | sophiestricata.blogspot.com | ionutsk.blogspot.com | timebombstories.blogspot.com |

_________________________________________________________________________

Parteneri:

| Stau pe net.ro | Bazaconii.com | Academia de marketing online | Konkurs.ro | Așa cum vreau | CerbulVechi | Trilema |

_________________________________________________________________________

Secțiunea „Proză” (săptămîna 3 – 9 ianuarie)

Așteptăm în continuare voturile voastre pentru această secțiune!

_________________________________________________________________________

Secțiunea „Poezie” (săptămîna 10 – 16 ianuarie)

Așteptăm în continuare voturile voastre pentru această secțiune!

_________________________________________________________________________

Secțiunea „SF” (săptămîna 17 – 23 ianuarie)

Așteptăm în continuare voturile voastre pentru această secțiune!

_________________________________________________________________________

Secțiunea „Muzică” (săptămîna 24 – 30 ianuarie)

_________________________________________________________________________

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

306 Responses to “CONCURS – Leacuri băbești pentru urticarie mentală!”

 1. La sectiunea proza: UN VOT ;TE ROG PENTRU Lucian Valeriu : INTER-MEZZO

 2. La sectiunea: S.F. :un vot ,te rog pentru Lucian Valeriu: ECLIPSA DE TIMP

  • Dragă Rosalia,

   Din nefericire pentru toată lumea concursul s-a sfîrşit cu aproximativ o săptămînă în urmă. Din fericire există şi o veste bună: cel pe care ţi-ai pus votul a ieşit cîştigător! Sînt convins că votul tău îl va măguli deci să nu crezi că ai votat degeaba.

   Ştiam eu că ar fi trebuit să pregătesc un premiu pentru cel mai devotat cititor dar… am fost prins nepregătit! 🙂

 3. Noa zua bună. Bine că-i gata că doar nu aveam de gând să mă iau la concurs cu alţii. Îs prea bătrân pentru a mai concura, dar, aşa după război, mă mai dau IO mare şi mă bag în samă.
  Şi pentru că-s băboi între babe mă încumet să dau leacuri pentru minţi pleşuve. Şi dacă-i urticarie, are mâncărime. Şi dacă are mâncărime e bună chefea (peria) de drot (sârmă). Şi dacă are chefe de drot freacă teligenţa până la chelie şi la chelie mai dă un pic să ţină minte că a fost frecată. Şi dacă ţine minte că a fost frecată pot pleca să vină alţii.

  Noa serbus mă dragă.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Tineri în luptă | Pioneza dintre fese - 6 martie 2011

  […] pe el ar trebui să-l cunoaşteţi dacă aţi urmărit concursul “Leacuri băbeşti pentru urticarie mentală!“. Este proaspătul posesor al vîrstei de 17 ani, muncitor în clasa a X-a, cică îl […]

 2. Concursuri şi concursuri | Pioneza dintre fese - 28 mai 2012

  […] prăpastia unde lumea se sfîrșește. Mi-am cam prins urechile în organizarea concursului “Leacuri băbești pentru urticarie mentală!” dar sînt convins că pînă la urmă lucrurile vor ieși ceva mai bine decît am […]

 3. ACV |» Concursul pionezei dintre fese - 31 mai 2012

  […] 28, 2010   Tags: promo Category: Așa cum vreau!   No Comments Pioneza Dintre Fese (ale cui fese nu știu) are un concurs drăguț la care particip (sper că mă veți vota când va […]