Concurs FAIN

Anunțam zilele trecute în textul „Urmează…” că Cristian va participa la un concurs. Acesta s-a încheiat, acum se dau note și urmează să aflăm cu cîștigătorul.

Concursul a fost inițiat de Trilema, foarte mișto au curs versurile și după cum veți vedea în listele de mai jos a fost un regal de scrieri, rime și povești. Ideea de bază pleacă de la un el și o ea, există secțiunea „serioși” (unde s-a înghesuit toată lumea) pentru că versurile păstrează o linie decentă și mai există secțiunea „hai să fim serioși” acolo unde puțini s-au arătat viteji pentru că versurile trebuiau dezbrăcate.

Un aspect ciudat este faptul că au drept de vot doar participanții și încă un amănunt, ei fiind obligați să-și noteze propriile lucrări. Probabil un test pentru orgoliu, ego… 🙂

Apăsînd pe tab-urile de mai jos găsiți operele și autorii lor iar în dreptul fiecărui autor este nota oferită de Cristian. Mi-am permis să dedic o secțiune specială intitulată „Viorel” tocmai pentru că Viorel Gaiță a participat impecabil dar a fost exclus din motive tehnice.

Concurenți și note

Angela Tocila  – 7
Porcul de York – 7
ironicblonde – 8
Balsu – 7
Cristi – 6
Mosu – 9
Cristian Oprea – 8
Sonia Rauss – 9
Aurash – 8
MeetTheSun – 8
MeetTheSun – 7
Blidaru Madalin – 6
Dr. A – 5
Porcul de York – 7
Porcul de York – 7
Sonia Rauss – 9
Mircea Popescu – 7
Luka D – 7
Arsene Stefania – 5
Porcul de York – 8
Porcul de York – 8
Sonia Rauss – 8
Porcul de York – 7
Mitza Biciclista – 9
Sonia Rauss – 9
oamadetinichea – 7
Cristi – 5
Cristi – 6
MeetTheSun – 7
Porcul de York – 6
Porcul de York – 7
Sonia Rauss – 9
Porcul de York – 8
Mitza Biciclista – 9
Stand Down Cafe – 7
Cristian Oprea – 9
Porcul de York – 8
Porcul de York – 7
Viorel Gaita – 8
Viorel Gaita – 9

Tot în această ordine de idei Pioneza noastră așteaptă rezultatele unui alt concurs la care participă același Cristian Oprea, concurs organizat de fundația Friends for Friends și intitulat Superscrieri. Dintr-un număr total de 346 de materiale înscrise, 96 sînt la secțiunea Eseu secțiune la care participă Cristian cu textul „Bâlciul deșteptăciunilor„. Indiferent de rezultatele celor două concursuri eu cred că lumea a mai descoperit un scriitor iar scriitorul și-a cîștigat cititorii. Ce cîștig mai mare ca acesta există?

Vă mulțumim! 🙂

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

15 Responses to “Concurs FAIN”

 1. Io vă mulţumesc pentru notare şi apreciere. Îmi pare rău că nu pot întoarce favoarea. Motivele sunt cunoscute.

 2. Multumesc pentru notare Cristian si bafta la celalalt concurs 🙂

 3. Mulţumeac frumos pentru nota generoasă, a fost tare fain să particip la concursul ăsta.Tot ce regret e că nu am avut mai mult timp la dispoziţie pentru încă o variantă-două şi…pentru că nici eu, din păcate, nu voi participa la votşi la acordarea de note. Din motive simlare.

 4. Sa fie primit…daca-ti ziceam ca-s Brailean…primeam un 9 ? :))

 5. 5, nota de trecere 🙂 multumesc! m-am luat cu altele si am si uitat de poezie, ca o faceam mai frumoasa… acum cam imi pare rau, n-am avut in viata mea o nota de 5 :))

 6. Cristian, Meneopol, va multumesc si va trimit imbratisari calde de la Roman. Sa ne citim sanatosi!

 7. Adevaratii castigatori suntem noi, cei ce trecem pe aici

  • Da, a fost miştocuţ tare de tot! Îmi pare rău că s-a găsit şi mărul acrişor al discordiei dar… viaţa e plină de nedreptăţi, trebui să trecem şi peste asta! 🙂

Trackbacks/Pingbacks

 1. Monalisa in secolul XX | Monica Iacobov - 22 octombrie 2011

  […] Razvan, Diana, Andrei, Meneopol, mrCosmin, Cati Lupascu, Mirela Pete, Solitaire, Corina, Adrian Nastase, Mika. Share […]

 2. Cât trăieşte un blog? « (b)Arca lui goE - 3 noiembrie 2011

  […] Doina Popescu – Cine are urechi…, franckmelen, Florea Cristian, neinfectat-de-comunism, Pioneza dintre fese – Concurs fain, Tilbuhoglinda, Ancelin Roseti, Simona Tache, Gogea – luminatia, Angela, Adrian Arvunescu […]