Cocoșul cu păr pe cioc

De cînd au apărut mă tot întreb de ce li s-a dat nume de animale. Gripa aviară, gripa porcină… Ce vină să aibă nevinovatele ființe că trăiesc lîngă creaturi „inteligente” precum oamenii? Dar, pentru liniștirea noastră, cred unii, e mai bine să conștientizăm că mîna criminală care ne ucide este a unui animal și nicidecum a semenilor noștri. Să vă imaginați numai, cum vine spre voi un cocoș cu păr pe cioc și vă strănută în nas fără să-și pună batista în dreptul ciocului, ce ziceți? Dacă nu vă puteți imagina așa ceva atunci poate e cazul să vedeți realitatea.  Cu ceva vreme în urmă, prin anii ’80, o companie americană de medicamente  face o „mică” greșeală și scapă virusul HIV într-un medicament pentru hemofilie infectînd astfel zeci de mii de oameni. În urma scandalului izbucnit compania Baxter Healthcare, că de ea e vorba, își cere scuze regretînd cele întîmplate și retrage de pe piață medicamentul mai sus amintit. Dar, cu regrete sau fără, compania face în așa fel încît medicamentul contaminat să fie vîndut în Europa, Asia sau America latină. De-aici doar imaginația vă poate spune cîte victime au murit de SIDA. O știre foarte puțin mediatizată ne spune că în urmă cu cîteva luni, Baxter Healthcare produce un vaccin care, printr-o eroare de laborator conține și virusul aviar, vestitul H5N1. Acesta este trimis în 18 țări. Reprezentanții Baxter Healthcare iar își cer scuze… iar voi trebuie să faceți un exercițiu de imaginație din nou ca să aflați numărul de victime.

…Indonezia a semnat cu firma americană Baxter Healtcare, o convenție care prevede că ndonezia va livra virus H5N1, în schimbul priorității la vaccinul care va fi produs. Aceasta înseamnă că alte țări și firme nu vor avea acces la acest virus, deci nu vor fi în măsură să dezvolte vaccinuri. În ciuda acestei teribile tragedii pe care o reprezintă gripa aviară și spectrul extinderii ei pe scară mondială, afacerile sînt afaceri.
Așa scria în  „Ora Profetică” pe 8 februarie 2007

Cred că nu mai are rost să vă spun cine produce vaccinul contra gripei porcine (AH1N1)?

Și încă ceva: companii mari precum Panasonic sau Honda au cerut retragerea angajaților, înainte de sfirșitul lunii septembrie, din țările CSI inclusiv Rusia,  Asia, Europa de Est, Orientul Mijlociu, America Centrală și de Sud.  Aceste decizii fără precedent nu se aplică în Australia, SUA, Europa de Vest (citește mai multe aici).
Fac și eu pe prostul și întreb: cînd se încep vaccinările antigripale?

Am adăugat celor spuse de mine un scurt interviu în care David Icke face o descriere a unui viitor ceva mai sumbru decît îl prezin eu.

„David Vaughan Icke (născut 29 aprilie 1952) este scriitor și orator britanic care din 1990 s-a devotat cercetării a „cine sau ce controlează cu adevărat lumea”[1]. Un fost jucător profesionist de fotbal, reporter, prezentator de televiziune, și vorbitor pentru Green Party , este autorul a peste 20 de cărți care-i prezintă parerile.

Pretinde că a dezvoltat o viziune politică și morala care combină spiritualismul cu ceea ce a descris ca fiind tendințele totalitare ale lumii moderne , o poziție care a fost descrisă ca „conspiracism new age”[2]. Esența teoriilor lui David Icke e că lumea e condusă de un grup secret cunoscut ca „Elita Globală” sau „Illuminati” , care e o minoritate legată de Protocoalele Intelepților Zionului , scriere dovedită a fi o farsă anti-semită , dar care crede că e adevarată.[3][4]. În 1999 a publicat cartea Cel mai mare Secret ( The Biggest Secret , apărută în română la editura Daksha) unde scria că Illuminati erau o rasă de umanoizi reptilieni numiti „Frăția Babiloniană” (pentru că au fost preaslaviți în Babilonul antic, de unde provin și cele mai multe familii reptiliene) și ca multe figuri proeminente din politică, divertisment, banking etc. sînt reptilieni sub formă umană (mai exact hibrizi între reptilieni și oameni care își pot schimba forma).

Conform Political Research Associates , teoriile lui Icke au atras o audiență substanțială în Canada.[5] . Intr-un turneu de acolo din Octombrie 1999 a primit ovații de la studenții din University of Toronto după o conferință de patru ore , [6] dar cărțile lui au fost scoase de pe rafturile din Indigo Books datorită protestelor Congresului Evreu Canadian.[7] Icke și turneul canadian au fost subiectul Canalului 4 britanic.” – Sursa Wikipedia

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

1 comentariu pentru “Cocoșul cu păr pe cioc”