Cinemateca

Pentru că se simte sezonul concediilor mi-am propus să-ţi atrag atenţia cu cinci filme. De luni pînă vineri inclusiv, vor rula pe rînd, în fiecare zi cîte un film. Sîmbătă şi duminică le dedicăm votului adică alegem filmul cel mai bun (în opinia noastră de experţi) şi eventual le revedem pe toate. Din cele cinci filme două sînt englezeşti, două româneşti şi unul canadian. Nu vă spun mai mult ca să nu vă stric plăcerea de a le savura. Discutăm mai pe larg despre acestea sîmbăta viitoare.

Deci nu uita: de luni în fiecare zi timp de cinci zile, în secţiunea cinematograf din subsolul paginii rulează cîte un film.

Sănătate la familie şi copilaşi!

[youtube width=”580″ height=”418″]http://www.youtube.com/watch?v=1fR_JVvtV-s&feature=PlayList&p=FF672C4607DDD95C&playnext=1&index=43[/youtube]

Asta a fost pentru cunoscători 🙂

Dacă ţi-a plăcut acest articol mult de tot te invit să te abonezi la RSS. Dacă ţi-a plăcut acest articol mult, mult de tot atunci te invit să te înregistrezi pe site ca să devii membru în comunitatea noastră şi poate într-o zi dărîmăm guvernul, construim o autostradă sau… bem o bere!
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

5 comentarii pentru “Cinemateca”