Cînd s-a împărţit superficialitatea…

Unii s-au aşezat chiar de două sau de trei ori la rînd ca să-şi astîmpere nesaţul.

Hai să discutăm despre mănuşile lui Bute.

Sau mai degrabă despre toată média posibilă şi imposibilă (şi blogării sînt incluşi aici) care a mîncat oareşce căcat despre gestul lui Bute. A dat bine la gazetă să folosim numele campionului, de la cele mai mari trusturi de presă pînă la cel mai prăpădit ziar de cartier, cu toţii au trîmbiţat despre licitaţia acelor mănuşi. Numele şi performanţa atîrna greu în titluri, tag-uri, cuvinte cheie, seo etc. Dar iată, au trecut mai mult de 24 ore de la încheierea licitaţiei şi nici un semn notabil din partea presei. Două mici excepţii şi anume Mircea Badea care a amintit de eveniment în emisiunea proprie şi un ziar gălăţean care se numeşte Ne pasă de Galaţi.

Nu mai punem la socoteală că ieri, mult după terminarea licitaţiei, Bute a susţinut o conferinţă de presă.

Moamă ce dea influensări pe tarlaua média! Hai că sîntem buni!

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

3 Responses to “Cînd s-a împărţit superficialitatea…”

 1. Caci deoarece cum ar veni ca pentru ce cacat sa ne intereseze unu’ care da cu pumnii?

  N-are si el o perversa,nu l-a prins nimenea cu blitzu in chiloti la vreo putoare,nu stie sa fie rONANtic pa webcam,toata ziua e-n sudori si la carat de uppercute.Munceste.

  Munceste? Pai ce,noi am ajuns sa promovam munca? In halu’ asta?

  Ia Bute, pune mana si te *ute in direct vreo cinci minute si cu-n photoshop rapid te-am varat la tabloid! Sa moara da oftica toate cancanele daca nu esti si frontpage si breaking news si concomitent si-n acelasi timp!!!

 2. Am inteles ca sau dat pe aproximativ 10000 de euro sper totusi ca nu s-a licitat la misto fiidnca intr-un timp erau licitati vreo 12k si ceva …

  • Preţul plătit a fost de 10001 euro, cumpărătorul fiind patronul unui cazino din Bucureşti. Nu cred că-şi permit cei de la Okazii să măsluiască o licitaţie, interesul lor este ca pe viitor să se mai întîmple astfel de iniţiative.
   Dar nu asta era problema 🙂