Celei ce-a dansat la bară ©

I-am dus flori chiar eu, odată,
Ea a râs, direct din botox şi mi-a arătat că are şi ea floare şi ce mare şi-n ce loc, o Doamne-iartă, este bine tatuată.

Celei ce-a dansat la bară
M-am recomandat pe veci
Un îndrăgostit bezmetic, cu parfum de frizerie şi breton şi costum negru cu trei numere mai mare, de la tata din subsolul ce se mai numeşte beci.

Celei ce-a dansat la bară
Nopţi întregi am stat în cot
Lângă scenă, la o masă, cu atâtea mâini flămânde care îi cereau fanatic să le-arate, să-şi desfacă şi să frece-ntr-una bara, pentru banul foarte umed ce se bagă la chilot.

Celei ce-a dansat la bară
Am promis că-mi fac curaj
Să-i spun tot ce simt, că-mi pasă şi-am băut şi gin şi whiskey şi şampanie şi vodcă şi-aş mai fi băut şi-acum, de nu mă zvârleau în stradă doamnele de dimineaţă care vin şi fac menaj.

Celei ce-a dansat la bară
Chiar i-am fost cel mai amant.
Fiindcă Platon spune clar, că o dragoste din creier şi din suflet consumată, este singura ce ştie să aducă fericire, mult mai mult şi mult mai bine ca banalul şi carnalul adjuvant.

Celei ce-a dansat la bară
Azi îi sunt coleg de trust.
Ea mi-e şefă şi-mi dă sarcini şi mă pune, chiar mă face, fiindcă poate şi îi place şi e tare, cea mai tare şi mai competentă-n bust.

Celei ce-a dansat la bară…

Dacă ţi-a plăcut acest articol mult de tot te invit să te abonezi la RSS. Dacă ţi-a plăcut acest articol mult, mult de tot atunci te invit să te înregistrezi pe site ca să devii membru în comunitatea noastră şi poate într-o zi dărîmăm guvernul, construim o autostradă sau… bem o bere!
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

2 comentarii pentru “Celei ce-a dansat la bară ©”