Cele 10 porunci – Cică „iubeste-ţi aproapele”…

Lipsa de opinie a acestui popor este nocivă ca un căcat într-un bazin de purificare a apei potabile: nu îmbolnăveşte pe toată lumea ci „doar” majoritatea, dacă stă la fundul apei (aşa cum este opinia acestui popor, la fund) nici nu pute, nici nu miroase, nici usturoi n-a mîncat…
Se făcea că în ţara asta de mahări Becalieni si Columbeni… Tăricenii şi Băseştii au pornit o tăvăleală de-ţi vine să hăuleşti ca Maria Dragomiroiu. Că de ce să fie Norica că doar ea a masluit nişte voturi în „colaborare” cu nepoţica… Da’ de ce n-ar fi că doar e om de vază în PeNeLeu…Şi iaca cum se făcu iarăşi că avem ce difuza la ştiri, avem ce bîrfi pe la colţuri… Dar apropos de bîrfă: nu vreţi voi să ne aducem aminte de cîteva subiecte de bîrfă? Cum ar fi:

1 – Ştiaţi că, mai demult, înainte de revoluţia de la ’89 exista o gască din care făceau parte Irinel Columbeanu (foto 1), Adrian Năstase (foto 2), lin Voicu (foto 3), Petre Roman (foto 4), Nicu, Valentin şi Zoia Ceauşescu, Jean Maurer (fiul fostului prim-ministru comunist Ion Gheorghe Maurer), Serghei Mizil (băiatul lui Paul Niculescu-Mizil, numărul II în Comitetul Central) şi mulţi alţi actuali conducători de oşti? Poate nu mă deranja această înşiruire de nume dacă ei nu ar fi fost şi astăzi capete de afiş (vezi „Mătuşa Tamara”, „Vioara lu’ Mădălin”, „Irinel şi Columbeanitul fermecat” etc. etc.

2 – Işi mai aduce cineva aminte de accidentul soldat cu decesul unei familii întregi produs de soţia lu’ tov. Adrian Păunescu (foto 5)? Vroiam doar aşa, să aduc aminte subiectul… Chiar, mai ştie cineva ceva de subiect, de fetiţa care a rămas singură pe lume, de Păunescu şi soţia…?
Poate voi mai răvăşi puţin prin „amintiri de neuitat” dar acum vă las că aveţi probleme mari: creşte preţul gazului aproape lunar, benzina mai mai că a-ntrecut preţul de-afară, Băsescu îl băşeşte pe Tăriceanu, Tăriceanu îl tăriceşte pe Băsescu, salariile lor cresc, trebuie să vă ţineţi gura că cineva spunea odată  „…acum noi sîntem la putere, ei să facă ciocu’ mic…”(Anca Constantinescu foto 6), vin alegerile şi trebuie să le ascultaţi oferta, trebuie să-l folosiţi pe ” î ” din ” a „, trebuie să învăţaţi să număraţi leii grei, trebuie să vă îndreptaţi atenţia cît mai mult către Cioacă şi Elodia sa, trebuie să idolatrizaţi miliardari… sînteţi atît de prinşi în aceste treburi dictate cu atîta îndemînare că am impresia că vă plictisesc cu nişte realităţi prea palpabile şi sîngeroase pentru voi.
Astazi am vorbit despre a-V-a poruncă – Iubeste-ţi aproapele – deci ai grijă să nu uiţi de cei din lista de mai sus. Ei nu uită de tine niciodată… Şi încă ceva: să nu uitaţi nici de Orban că nici el nu a lovit o personă pe trecerea de pietoni. Şi dacă „legea” a pus dreptatea de partea lui, tu ar trebui oare să-l pedepseşti? Asta ar însemna opinie şi tu nu ai aşa ceva…

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Zero comentarii deocamdata... Hai, prinde curaj!

Leave a Reply