Ce vreau de la acest blog în 2011?

Anul 2010 pentru Pioneză a fost un an destul de greu chiar dacă reuşitele s-au ţinut lanţ. Dintr-un blog care nu avea o noimă şi o direcţie astăzi pot spune că cititorii care intră aici ştiu clar cu ce se mănîncă acest blog. Sîntem mici şi avem mult de muncă dar nu mai e mult pînă departe! 🙂

Tot în acest an am întîlnit şi am colaborat cu oameni de calitate superioară. Internetul este o minune care mi-a arătat că-mi pot face prieteni de nădejde în online, oameni pe cuvîntul cărora mă pot baza oricînd şi cărora le promit că am să fac orice să nu-i dezamăgesc. Aş vrea să amintesc aici prietenii de la Concursomanii.ro (Nini & Co.), Adi de la BloggerIn.ro, Chinezu (pentru că este un om special) şi muuuulţi alţii. Vreau să mai amintesc doi din bloggării mei preferaţi: este vorba de ‘mnealui, un băieţaş care ar şti să se reinventeze în fiecare zi şi cu care dacă nu beau o bere cînd ajung în Bucureşti înseamnă că nu am făcut mare lucru în viaţa asta, iar celălalt este Moshe & Mordechai, un om care-şi consumă foarte multă energie vorbind despre clasa politică (nu merită man, nu merită!) dar care are o peniţă de aur!

Chiar dacă nu am abordat foarte des teme de can-can, scandal sau de pagina 5, am simţit în relaţia blogului cu cititorii că aceştia din urmă şi-ar dori mai multe texte, semn că înţeleg perfect ceea ce facem noi aici şi le place conţinutul. Sincer sîntem foarte mîndri de calitatea vizitatorilor noştri şi putem spune cu mîna pe suflet că „cititorii noştri sînt mai deştepţi decît cititorii lor!„.

Ce mi-aş putea dori să realizez în 2011 dacă nu un blog cu mai multe articole, cu vizitatori mai mulţi şi mulţumiţi? Pentru asta am un proiect prin care aş vrea să atrag tineri (şi nu numai) care ştiu, pot şi vor să scrie. Mi-aş dori foarte mult ca la finele anului viitor să am în echipă încă unul sau doi manipulatori de cuvinte. Mi-aş mai dori să dublez numărul celor 70-80 de unici pe care-i are astăzi Pioneza dar nu cu orice preţ, dacă înţelegi ce vreau să zic.

Sînt multe dorinţe dar şi mult de lucru aşa că de la dorinţă la putinţă e cale lungă. Nu vreau să-mi propun prea multe ca să nu mă dezamăgească rezultatele. Consider că răbdarea este o unealtă bună şi că oamenii înţelepţi ştiu să o folosească.

Vă doresc tuturor un an bun!

Aceasta a fost o leapşă primită de la BloggerIn.ro. Pentru continuitate aş vrea să o distribui celor din pagina de Blogroll care nu au participat încă la această leapşă.

{meneopol}

Dacă ţi-a plăcut acest articol mult de tot te invit să te abonezi la RSS. Dacă ţi-a plăcut acest articol mult, mult de tot atunci te invit să te înregistrezi pe site ca să devii membru în comunitatea noastră şi poate într-o zi dărîmăm guvernul, construim o autostradă sau… bem o bere!
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

8 comentarii pentru “Ce vreau de la acest blog în 2011?”