Ce vreau de la acest blog în 2011?

Anul 2010 pentru Pioneză a fost un an destul de greu chiar dacă reuşitele s-au ţinut lanţ. Dintr-un blog care nu avea o noimă şi o direcţie astăzi pot spune că cititorii care intră aici ştiu clar cu ce se mănîncă acest blog. Sîntem mici şi avem mult de muncă dar nu mai e mult pînă departe! 🙂

Tot în acest an am întîlnit şi am colaborat cu oameni de calitate superioară. Internetul este o minune care mi-a arătat că-mi pot face prieteni de nădejde în online, oameni pe cuvîntul cărora mă pot baza oricînd şi cărora le promit că am să fac orice să nu-i dezamăgesc. Aş vrea să amintesc aici prietenii de la Concursomanii.ro (Nini & Co.), Adi de la BloggerIn.ro, Chinezu (pentru că este un om special) şi muuuulţi alţii. Vreau să mai amintesc doi din bloggării mei preferaţi: este vorba de ‘mnealui, un băieţaş care ar şti să se reinventeze în fiecare zi şi cu care dacă nu beau o bere cînd ajung în Bucureşti înseamnă că nu am făcut mare lucru în viaţa asta, iar celălalt este Moshe & Mordechai, un om care-şi consumă foarte multă energie vorbind despre clasa politică (nu merită man, nu merită!) dar care are o peniţă de aur!

Chiar dacă nu am abordat foarte des teme de can-can, scandal sau de pagina 5, am simţit în relaţia blogului cu cititorii că aceştia din urmă şi-ar dori mai multe texte, semn că înţeleg perfect ceea ce facem noi aici şi le place conţinutul. Sincer sîntem foarte mîndri de calitatea vizitatorilor noştri şi putem spune cu mîna pe suflet că „cititorii noştri sînt mai deştepţi decît cititorii lor!„.

Ce mi-aş putea dori să realizez în 2011 dacă nu un blog cu mai multe articole, cu vizitatori mai mulţi şi mulţumiţi? Pentru asta am un proiect prin care aş vrea să atrag tineri (şi nu numai) care ştiu, pot şi vor să scrie. Mi-aş dori foarte mult ca la finele anului viitor să am în echipă încă unul sau doi manipulatori de cuvinte. Mi-aş mai dori să dublez numărul celor 70-80 de unici pe care-i are astăzi Pioneza dar nu cu orice preţ, dacă înţelegi ce vreau să zic.

Sînt multe dorinţe dar şi mult de lucru aşa că de la dorinţă la putinţă e cale lungă. Nu vreau să-mi propun prea multe ca să nu mă dezamăgească rezultatele. Consider că răbdarea este o unealtă bună şi că oamenii înţelepţi ştiu să o folosească.

Vă doresc tuturor un an bun!

Aceasta a fost o leapşă primită de la BloggerIn.ro. Pentru continuitate aş vrea să o distribui celor din pagina de Blogroll care nu au participat încă la această leapşă.

{meneopol}

Dacă ţi-a plăcut acest articol mult de tot te invit să te abonezi la RSS. Dacă ţi-a plăcut acest articol mult, mult de tot atunci te invit să te înregistrezi pe site ca să devii membru în comunitatea noastră şi poate într-o zi dărîmăm guvernul, construim o autostradă sau… bem o bere!
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

8 Responses to “Ce vreau de la acest blog în 2011?”

 1. Ma onoreaza mentiunea in lista ta de prieteni. Adevarul e ca Internetul s-a dovedit si pentru mine un loc propice pentru a intalni oameni deosebiti.

  Iti doresc sa ai un an 2011 cat mai bun si blogul sa creasca ca Fat-Frumos!

 2. Este un blog interesant, mi-a plăcut ,,de la prima vedere”..

 3. „oameni de CALIATE SUPERIOARA”=????CALITATEA E CALITATE , nu poate fi raportata la superior sau inferior,sau este o licenta???inegalabila maiestrie in manipularea cuvintului, aici… se pare ca a patinat usor in decor.din dorinta de a inghesui multe cuvinte valoroase intr-un singur articol, ai uitat ca vorbele trebuie sa lucreze frumos nu pompos.SUCCES „superior”

  • UAU! Îmi plac fetele „rele” dar bune! 🙂

   Te mai aştept şi nu oricum: aş vrea să-mi scrii un text pentru secţiunea dedicată invitaţilor, „guest post” cică se numeşte. Dar să fie de calitate superioară cu sau fără licenţă că altfel ai fost „fetiţă rea” degeaba.

   Ce zici, ne onorezi cu ceva de soi?

 4. cititorii nostri sint mai buni decit cititorii lor, dupa acelasi principiu dupa care amanta noastra e mai frumoasa ca amanta lor. nu sint „fetita rea” sint uneori on line…cu neuronii la purtator. multumesc pt invitatie si incredere, dar inca nu sint pregatita decit pt capitolul „guest pRost”.inca ma lupt in involutie pe care vreau sa o transform in evolutie…daca mi se da o tema, poate reusesc sa fac praf subiectul. multumesc .am plecat sa colindam, pe la bloguri sa cintam…

 5. Battle of the sexes! Of the wise sexes! Dragut!

 6. Sa-ti ajute cine stim noi sa ti se implineasca toate dorintele. Te astept la bere dar pana atunci, Craciun fericit si 2011 mai bun ca toti de pana acum! Numai bine!