Ce să ce?

Nu e  o greșeală în titlu, e doar o expresie a unui prieten. Ca să aflați „ce să ce” pe lumea asta am să vă rețin atenția cu două chestii.

Am găsit două bloguri care vor intra în pagina Blogroll de pe Pioneză. Sînt două bloguri pe care le încadrez ușor în categoria quality și datorită conținutului dar și al aspectului. Vorbesc despre Teoretic.com, un site foarte bine structurat, ilustrat și cu texte scrise cu cap. Deci se poate vorbi despre teoria conspirației și în altă ordine de idei, și cu alt ton al vocii. Interesant!

Depre site-ul numărul doi pot să vă zic că e ceva pentru suflețelul meu. Din două motive:  1. site-ul este administrat de doi gălățeni de-ai mei și 2. conține o secțiune ce mă interesează în mod direct, Photoshop-ul. Se numește AREA72.ro și este axat pe tutoriale și informații din domenii precum programare, IT, securitate și nu în ultimul rînd secțiunea despre care vă vorbeam. În articolul After Effects am vorbit despre faptul că mi-ar plăcea să regăsesc printre marii meseriași ai lumii și băiețași de-ai noștri. Iar ce fac Andrei și Ciprian pe area72.ro este impresionant.
Am înțeles că sînt foarte ocupați în această perioadă și că aparițiile pe blog sînt ceva mai răruțe dar asta nu e un impediment, promit să aștept! 🙂

A doua chestie pe care vreau să o abordez este de fapt un set de mulțumiri sincere pentru doi oameni care mi-au oferit o mînă de ajutor chiar atunci cînd aveam nevoie. Ciudat, nu? Rare specimene 🙂

În primul rînd mulțumirile zboară către Mihaela și excesul ei de sare. În rîndul numărul doi mulțumirile zboară către China… sau mai degrabă Chinezu cum îl știe toată lumea. Ei doi au crezut de cuviință că e bine dacă răspund pozitiv la rugămintea mea și nu au dezamăgit. Pentru asta le-am promis că atunci cînd vor avea nevoie de ajutorul meu eu am să fiu prin preajma lor ca să fie bine.

Păi… dacă există valori, există și oameni… ce să ce? Viața e frumos!

{meneopol}

Dacă ți-a plăcut acest articol mult de tot te invit să te abonezi la RSS. Dacă ți-a plăcut acest articol mult, mult de tot atunci te invit să te înregistrezi pe site ca să devii membru în comunitatea noastră și poate într-o zi dărîmăm guvernul, construim o autostradă sau… bem o bere!
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

2 comentarii pentru “Ce să ce?”