Ce este CISS?

→→→ articol publicitar  ←←←

Vă spuneam zilele trecute că vreau să mă apropii de tehnologie ceva mai atent. Zburdă pe la urechea mea tot felul de termeni de mă trec fiorii. Păi dacă mă iei cu 3D, 7D, HD, Full HD… cum dracu’ să nu delirez printre asemenea maimuţăreli? Şi ca să le scot din sertarul de onomatopee şi să le aşez acolo unde le e locul trebuie să am habar despre ce se vorbeşte în propoziţie, păi nu?

Astăzi discutăm despre CISS

Definiţia zice după cum urmează:  sistem de alimentare continuă cu cerneală (Continuous Ink Supply System). Păi de ce nu-i zici aşa, fratemeleu alb? Eu am crezut că e vorba de ultimul răcnet în materie de explozibili, ultimul vaccin împotriva gripei porcine sau ultima poşetă de o încalţă pe cap aia mică (da’ mare) a lu’ Columbeanu… Păi se poate pentru ca să mă induci în oroare?

Ca să vă fie clar, CISS nu este de băut, nu este de mîncat! Este un sistem relativ simplu ce se ataşează la imprimantă pentru a valorifica mai cu spor fiecare gram de culoare din cartuşul original. În afară de faptul că nu se mai usucă dozele acelea care distribuie tuşul pe hîrtie, nici nu mai este nevoie să le faci refil atunci cînd îţi e lumea mai dragă. În plus un CISS conţine cam 28 de seturi de cartuşe deci reduce costurile cu aproximativ 95%. Nu ştiu dacă ai prins ideea dar pentru 10-20 minute cît poate să dureze montarea lor pe imprimantă eu cred că merită investiţia.

Dacă tot încercăm să înţelegem cum stă treaba cu bugetul redus, economia, reducerea cheltuielilor etc. cred că şi imprimanta poate trece la nivelul economic, ce ea este mai cu moţ?

{meneopol}

Dacă ţi-a plăcut acest articol mult de tot te invit să te abonezi la RSS. Dacă ţi-a plăcut acest articol mult, mult de tot atunci te invit să te înregistrezi pe site ca să devii membru în comunitatea noastră şi poate într-o zi dărîmăm guvernul, construim o autostradă sau… bem o bere!

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

1 comentariu pentru “Ce este CISS?”