Capitalism pe pâine

Citesc de ceva vreme cu un nesaţ nebun articole care la început, chiar dacă mi-au plăcut, îmi lăsau impresia că sînt scrise de un extremist, de un anarhist sau o persoană care are grave probleme cu capul. Dar tot citind şi citind am prins gustul nebunelii lui şi a început să-mi placă şi mai mult, din ce în ce mai mult. Adevărul este că pofta vine mîncînd. Dacă mi-a trebuit ceva vreme să mă acomodez şi să înţeleg că vorbeşte pe bune, că nu delirează, acum îmi permit să fac pe deşteptul şi să vă recomand un Mihai Giurgea care mi-a demonstrat că revoluţie se poate face şi altfel, că revoluţionarii pot fi şi altfel.

Falimentul care urmează va fi al bolşevicilor, nu al poporului român. Cum va fi după prăbuşire? …

… Contrarevoluţia învinge. Socialismul este şters din istorie chiar în aceste momente, sub ochii noştri. Pur şi simplu şi-a cheltuit toţi banii! Şi acum caută disperat ajutor chiar la duşmanii lui, patronii, care bineînţeles că îi râd în nas. …

M. G. – Sus inima, români!

Poveşti cu iz de sinceritate dar de un realism izbitor te trezesc la fiecare lectură. Fiecare articol este plin de draci şi zvîc, te ridică din scaun şi-apoi te aşează la loc pentru a asimila ultima lectură. De-asta îmi place Mihai Giurgea.

…n-am putut să-i spun decât ce cred cu toată puterea şi din tot sufletul: că 2011 va fi un dezastru. Că greutăţile prin care vor trece românii abia au început. Că românii din străinătate o vor duce, şi ei, din ce în ce mai greu. Că România e în război, şi că războiul e ca şi pierdut.

… Dar oricât de orbi şi de incompetenţi ar fi politicienii, vă asigur că se vor trezi. E inevitabil. Realitatea a intrat deja peste ei cu forţa, cu mizeria şi cu disperarea provocate de criză. Asemenea incidente se vor înmulţi
(n.r. face referire la tentativa de suicid din parlament). Iar politicienii care le vor ignora în continuare, pur şi simplu vor fi înghiţiţi de evenimente.

M. G. – Crăciun fericit tuturor!

Îmi permit să vă recomand un blog revoluţionar, bine argumentat şi documentat, un loc în care găseşti informaţii şi sfaturi realiste, un blog care te aduce cu picioarele pe pămînt! Capitalism pe pâine.

{meneopol}

Dacă ţi-a plăcut acest articol mult de tot te invit să te abonezi la RSS. Dacă ţi-a plăcut acest articol mult, mult de tot atunci te invit să te înregistrezi pe site ca să devii membru în comunitatea noastră şi poate într-o zi dărîmăm guvernul, construim o autostradă sau… bem o bere!
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

5 comentarii pentru “Capitalism pe pâine”