Campania unui VisUrât

Sînt băgat pînă în gît în campania iniţiată de VisUrât şi-anume Harta Blogosferei Româneşti şi chiar vreau să-i mulţumesc că mi-a dat şansa să mă implic. Am fost selectat printre cei 41 de bloggeri care vor completa această hartă. Este un test şi cred că blogosfera va trece cu fruntea sus peste el. Dar în primul rînd cred că putem dovedi încă odată că blogul are un cuvînt de spus.

Lăsînt deoparte chestiile organizatorice generale eu personal, ca să marchez evenimentul, am în cap ceva filmări. Un mini-interviu cu unul din viceprimarii galaţiului, încerc să caut ceva păreri pe stradă printre locuitorii acestui oraş, poate găsesc şi cîteva personalităţi locale care vor să spună două vorbe, aş vrea să stau de vorbă cu redactori-şefi ale principalelor posturi de radio, teveu şi ziare din oraş, toate acestea avînd ca temă de discuţie binenţeles blogosfera românească şi influenţa ei. Deocamdată toate acestea sînt la stadiul de proiect dar nu cred că sînt imposibil de realizat. Aştept şi din partea voastră puţin sprijin, cîteva întrebări la care vreţi să aflaţi răspunsuri de la personalităţile mai sus menţionate, idei mişto care pot marca această campanie.

Ne vedem la sfîtşitul campaniei ca să putem culege roadele.

Dacă ţi-a plăcut acest articol mult de tot te invit să te abonezi la RSS. Dacă ţi-a plăcut acest articol mult, mult de tot atunci te invit să te înregistrezi pe site ca să devii membru în comunitatea noastră şi poate într-o zi dărîmăm guvernul, construim o autostradă sau… bem o bere!
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

1 comentariu pentru “Campania unui VisUrât”