Brăila blogmeet

De multă vreme mă tot chinui să beau, organizat, un suc (unii ar zice bere dar eu nu fac de-astea :)) cu lumea din blogosfera gălăţeană. O tentativă timidă s-a întîmplat odată cu trecerea lui Chinezu prin oraş şi de-atunci lucrurile s-au mai schimbat. Şi dacă la Galaţi nu se poate de ce să nu se poată la Brăila? Pavel Ionuţ a luat taurul de coarne, a făcut vorbele pentru locaţie şi ne-a convocat la şedinţă. Din punctul meu de vedere indiferent de numele întîlnirii (astăzi Blogmeet) aş fi încîntat să vină acolo şi oameni de pe Twitter sau utilizatori de Facebook. Interesant ar fi să ne adunăm o trupă considerabilă ca să ne simtem bine!

Aşadar eu semnez prezent la această întîlnire şi vă doresc să faceţi la fel. Dacă sînteţi băieţi de băieţi vă fac poze şi vă dau pe blog, asta ca să vadă internetul ce mîndri şi frumoşi sîntem.

Brăila Blogmeet
Data: Sîmbătă, 4 iunie 2011 | Ora: 16.00 | Locaţie: Art Caffe

Aş îndrăzni să-i invit pe cei care deja îi ştiu: Cerbul Vechi, Pato Basil, Tudor (ştiu că eşti departe dar… mi-ar plăcea să ne întîlnim!), Ciprian Neculai, @DoruSto, @John___Smith, @thypope… iar lista rămîne deschisă. Eu cred că puteţi veni şi neinvitaţi, nu cred că se supără cineva.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

13 comentarii pentru “Brăila blogmeet”