Blogmeet la Galaţi

Se simte în atmosferă o întîlnire cu o magnitudine de 10 grade pe scara Richter, o întîlnire de cod roşu. S-ar putea să fie doar o impresie dar cred că cei care şi-au anunţat deja dorinţa de a participa sînt dornici de făcut „cutremurul mare”, ca să mă exprim mai elevat! 🙂

Vorbind serios, am privilegiul de a organiza la începutul lunii septembrie un blogmeet de proporţii care s-a transformat deja într-o adunare generalizată unde participanţii vor fi blogări, twitterişti, facebookişti, gălăţeni, brăileni, focşăneni, bucureşteni, solişti, scriitori, admiratori şi ce mai vreţi voi. Iniţial rămăsesem dator celor din Brăila cu un blogmeet dar lucrurile au luat o întorsătură cel puţin interesantă pe pagina oficială a grupului de blogări Brăileni şi Gălăţeni de pe Facebook. Acolo spiritele au început să se încingă şi şi-au arătat dorinţa de a participa la această petrecere inclusiv oameni care nu deţin bloguri sau nu au o activitate intensă pe internet.

Mirosul bărbătesc şi amărui de bere a atins una din corzile sensibile ale lui Cristian China Birta şi probabil într-un moment de slăbiciune omenească a gîngurit un timid „aş veni şi eu, dacă am loc!„. Pe Chinezu nu-l mai trecem pe lista invitaţilor pentru că el va figura ca gazdă de onoare. Lui îi datorăm efervescenţa cu care se discută despre acest eveniment şi nu putem să lăsăm această iniţiativă nepedepsită. 🙂

Se mai zvoneşte că dacă sîntem băieţi cuminţi şi silitori se vor alătura distracţiei mai sus amintite băieţii din DreamTeamRO.

Deocamdată sîntem la început cu pregătirile dar fiecare etapă va fi discutată aici şi pe grupul blogărilor Brăileni şi Gălăţeni. În principiu aş vrea să implic cît mai puţini oameni în organizarea evenimentului iar cei mai mulţi să fie doar invitaţi şi să se bucure de fiecare clipă. Cu toate acestea aş fi un mare nebun să refuz o mînă de ajutor.

Ar fi ideal să văd o oareşce implicare din partea celor care deţin spaţii special amenajate pentru astfel de întîlniri. Aici aş sublinia că din punct de vedere tehnic spaţiul ar trebui să fie dotat cu internet şi bere (la sticlă, draft, pahar, pet, cutie şi în ce formă se mai găseşte ea îmbuteliată)  aer condiţionat, un sistem de sunet interesant, un video proiector… lucruri de-astea mărunte!

Dar să nu ne ambalăm prea tare, eu zic să fim băieţi cuminţi şi să ne exteriorizăm în seara cu pricina! Aşa că pînă la noi informaţii rămîneţi în zonă. 🙂

Pentru orice fel de sprijin, sponsorizare, ajutor, sfat, implicare vă rog să folosiţi adresa de email [email protected] pentru a putea centraliza cumva toate informaţiile primite de la voi.

Utilizatorii de Twitter sînt rugaţi să folosească hashtag-ul #lagalati

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

18 comentarii pentru “Blogmeet la Galaţi”