Birotică şi papetărie

→→→ articol publicitar ←←←

Nu am fost niciodată curios să aflu cîte articole de birotică şi papetărie foloseşte un birou dar cu puţină imaginaţie putem face un mic scenărel: hîrtie – de scris, de imprimantă, de împachetat, de calc, pentru cărţi de vizită, etc., papetărie – pioneze, agrafe, capsator, decapsator, lipici, magneţi, mapă, etc., instrumente de scris – creioane, pixuri, stilouri, cerneală, mină de creion, marker, etc. şi multe altele. Nu-mi imaginez un birou care să funcţioneze fără aşa ceva. Apropos de stilouri, vă aduceţi aminte de stilourile chinezeşti cu peniţă jmecheră cu care ne mîndream prin şcoala generală? Ce vremuri taică!?

Nu am amintit aici echipamente periferice, produse administrative, medii de stocare, mobilier sau tipizate. Şi sînt convins că tot ar mai fi ceva care-mi scapă. Vorbim foarte rar de birotică papetărie dar folosim obiecte din aceste categorii foarte des lucru care mi se pare natural de normal.

Că tot am amintit de stilourile chinezeşti din copilăria noastră vroiam să vă aduc aminte şi de stilourile româneşti, cele de la Flaro. Erau stilourile cu cea mai abrazivă peniţă din univers, cred că zgîriau tabla, cimentul şi oţelul în egală măsură, ce să mai vorbim de foile caietului. 🙂 Astăzi nu numai că ai la discreţie şi sînt accesibile tot felul de obiecte de birotică papetărie dar poţi beneficia de o ofertă personalizată, în funcţie de nevoile sau specificul firmei tale. Completînd un simplu formular (pe net, binenţeles!) poţi face o comandă sau poţi cere detalii despre produse, distribuţie, branduri, termene de plată şi livrare.

Este clar că evoluţia procesului de informatizare este pe un trend ascendent şi probabil din acest motiv uităm de hîrtiuţa pe care ne notăm un număr de telefon dar cred că birotica şi papetăria are un rol foarte important în viaţa noastră şi că nu va dispărea prea curînd de pe biroul nostru indiferent de vremuri şi trendul tehnologic.

Şi ca să vezi, era să uit de radieră! 🙂

Pentru detalii accesaţi www.officesupply.ro, prin email – [email protected] ori telefonic la numărul 021.320.32.11

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Zero comentarii deocamdata... Hai, prinde curaj!

Leave a Reply