BCR, gîndim altfel!

Mă ştiţi că am o relaţie specială cu cei de la BCR…

Tot „surfilînd” pe net am găsit două articole ce mi-au mers la suflet. Despre bănci şi fărădelegile lor se poate scrie la orice oră din zi şi din noapte, dar la aceste două texte mi-a atras atenţia stilul, pamfletul impecabil, nota de umor pe care autorul o poate da unei situaţii din ce în ce mai disperante, enervante. Cele două articole le găsiţi aici şi aici, autorul lor fiind Dan Popa, un tip care ştie despre ce vorbeşte cînd vorbeşte de bănci, finanţe, credite… lucruri de-aştea la care io nu mă pricep dar pe care le simt la buzunar.

Dar să revenim la BCR. Pornind de la un comentariu făcut chiar la unul din articolele mai sus amintite am descoperit că există un fel de asociaţie care luptă (chiar şi în instanţă) contra abuzurilor, şmecheriilor, mînăriilor marca BCR. Pentru mai multe detalii te rog să accesezi site-ul www.creditbcr.ro, acolo există şi un forum. Pentru cei mai disperaţi, stresaţi, călcaţi de şenila BCR dar hotărîţi, există posibilitatea aderării la acest grup cu scopul de a se ajunge în instanţă. Se ştie că unde sînt mulţi puterea creşte aşa că vă sfătuiesc să răsfoiţi site-ul, forumul, materialele puse la dispoziţie.

Cei hotărîţi să meargă în instanţă alături de avocatul acestei asociaţii pot trimite la adresa de email [email protected] următoarele date:

  1. Titularul creditului – nume, prenume
  2. Localitatea de domiciliu
  3. Telefon
  4. Adresă email

Din nefericire termeul limită este 31 august 2010 dar ideea este să se pornească treaba cît mai repede pentru că bancherii, din cîte am înţeles, au început să se plîngă de deteriorarea imaginii şi încearcă tot felul de şmecherii pentru a ne închide gura. Spor la treabă!

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol mult de tot te invit să te abonezi la RSS. Dacă ţi-a plăcut acest articol mult, mult de tot atunci te invit să te înregistrezi pe site ca să devii membru în comunitatea noastră şi poate într-o zi dărîmăm guvernul, construim o autostradă sau… bem o bere!
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

3 comentarii pentru “BCR, gîndim altfel!”