Băsescu vs Geoană 5-0

Din păcate, pentru cetăţeanul simplu, chiar există moguli şi se vede cu ochiul liber cum atacă aceştia. Băsescu este vinovat pentru ceea ce a făcut şi va plăti. Dar, cel puţin pentru mine, cei mai vinovaţi sînt complicii lui şi aceştia vor plăti primii pentru că au ascuns timp de 5 ani mizerii făcute şi nefăcute. Neaşteptat, doi din cei mai mari complici ai lui Băsescu sînt Dinu Patriciu şi Sorin Ovidiu Vîntu, artizanii făcăturii de joasă speţă şi posesorii celui mai josnic caracter. Poate ne aşteptam de la Băsescu la un astfel de spectacol mîrlănesc, dar de la Patriciu!?!

Aş vrea să vorbesc totuşi despre cei care se ascund ruşinos sub titulatura de „oameni de presă”.
Ruşinoasă este atitudinea tuturor realizatorilor şi invitaţilor  RealitateaTv sau Antena3, aceşti sfinţi care nu vorbesc despre cum se face împărţirea româniei între 3 golani manelişti (Patriciu, Vîntu, Voiculescu). Din punctul meu de vedere aceasta este o temă care ne interesează domnilor jurnalişti (care vă vindeţi onoare pe un salariu), nu pumnii împărţiţi de nea’ Băsescu.

Şi ca să înţeleagă totă lumea despre ce vorbesc am să argumentez cu două titluri utilizate de RealitateaTv în timpul ştirilor: „Băsescu a lovit cu pumnul un copil” şi „Presupusa discuţie dintre liderii PSD”. Un redactor-şef şi un redactor profesionist ar fi titrat în ambele cazuri cu semnul incertitudinii, pentru că nici într-o parte şi nici în cealalta nu s-a dovedit autenticitatea materialelor. Dar, pentru că se dorea o terfelire cu impact imediat, s-au folosit intoxicări gen „În scurt timp, imagini şocante cu Traian Băsescu”.

Care a fost impactul? S-a jucat prost această carte, Băsescu e o victimă iar Patriciu şi Vîntu vinovaţi de tăcere şi manipulare. În concluzie Băsescu va cîştiga turul II detaşat, cu un supliment de sprijin din partea lui Patriciu, Vîntu şi Voiculescu. Vă doresc un 2012 liniştit ca să vă puteţi număra agoniselile care nu vă mai satură!

PS – Aş vrea să mai atrag atenţia asupra unui amănunt: faptul că din peisajul politic-distractiv a dispărut în ultima vreme Gigi Becali. Acest lucru arată clar că Becali era doar o marionetă, un miliardar făcătură cartonată pentru vremuri liniştite, atunci cînd e nevoie de spectacol televizat. Cînd se împarte caşcavalul, însă, nu mai are loc la masa bogaţilor şi,  mai mult decît atît, chiar nu i se mai aude gura. Să fi devenit mai gentlemen decît Patriciu?

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Zero comentarii deocamdata... Hai, prinde curaj!

Leave a Reply