Bărbați și curve

Am citit articolul de pe marincristian.ro semnat de Ciupanezul în care amintește de o campanie inițiată de Blogatu.ro pentru Evomag. Mă văd nevoit să intervin și să adaug punctul meu de vedere pentru că am luat parte la campanie și cred că asta îmi rezervă acest drept.

Ciupanezul s-a aprins puțin cam tare și probabil se precipită prea mult pentru această poveste dar fără îndoială are dreptate. El vorbește acolo despre un cod al onoarei, despre gesturi care nu se fac într-un parteneriat bazat pe încredere (ca între bărbați), vorbește de reguli nescrise ale colaborării care nu se încalcă niciodată.

De ce spun că se agită prea tare? Pentru că nu așa se rezolvă situația! Eu, spre exemplu, mi-am făcut o părere, acum știu cu cine vorbesc cînd e vorba de Evomag sau Blogatu.ro și mai știu că orice gest nervos din partea mea ar duce la un conflict fără un rezultat. Prefer să tratez cu „lejeritate” orice intenție viitoare de colaborare cu cei doi parteneri și atît! Pînă la urmă și Ciupanezul va face la fel deci tot acolo ajungem dar fără scuipături. E clar că pierzătorii vor fi cei de la Evomag și Blogatu.ro dar asta mai pe termen lung, deocamdată noi sîntem cei plimbați cu ața

Consider că acestea sînt lucruri chiar trebuiau spuse ca să nu creadă cineva că PionezaDintreFese.ro sau Marincristian.ro (și mai știu eu cîți) sînt curvele cuiva. Nu ne vindem nici pe biscuiți nici pe promisiuni, că doar oameni sîntem!

Mulțumesc pentru atenție!
{meneopol}

Dacă ți-a plăcut acest articol mult de tot te invit să te abonezi la RSS. Dacă ți-a plăcut acest articol mult, mult de tot atunci te invit să te înregistrezi pe site ca să devii membru în comunitatea noastră și poate într-o zi dărîmăm guvernul, construim o autostradă sau… bem o bere!

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

8 comentarii pentru “Bărbați și curve”