Avenue Rowmania

Printre multe altele Rowmania lui Patzaichin a făcut să mă surprindă cu Avenue Band, una din trupele care au concertat aici, la Tulcea.

Nu sînt chiar paralel cu muzica, nici expert nu sînt deci e posibil să las impresia unui începător în materie de muzică şi cu toate astea risc şi vă recomand să vă faceţi timp pentru a asculta trupa Avenue.

Avenue Band este o trupă de cover-uri. Are doi vocalişti de excepţie Oana Puscatu si Cristi Nistor. Am vaga impresie că toată lumea ştie cu vocea în trupa aia dar nu vreau să aprofundez acest subiect pentru că de obicei vocaliştii sînt vedetele, pe ei îi cunoaşte lumea. Acum vreau să vă vorbesc despre instrumentişti. Magnific! Am ascultat melodii a căror orhestraţie suna ca pe disc, era de-acolo! Oamenii ăştia ştiu muzică pentru că altfel nu se explică…

De aceea am rugămintea să fiţi atenţi şi dacă aveţi ocazia să-i întîlniţi să nu o rataţi. Iar dacă nu aveţi ocazia atunci să vă faceţi o ocazie!

Apropos de acest amănunt am tras concluzia că muzica nu vine nitam-nisam la noi ci noi trebuie să chemăm muzica. Orice ar însemna asta! Eu zic să faceţi o comandă serioasă la voi în comunitate şi să-i aduceţi pe băieţii de la Avenue Band!

foto: @Robert Ghement

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Zero comentarii deocamdata... Hai, prinde curaj!

Leave a Reply