Ăştia care ne conduc

Într-o conversaţie uşoară la un pahar de vin cu o rubedenie de la ţară dezbăteam subiectul „Ăştia care ne conduc„. Îi povesteam cît de malefici sînt ăştia care ne conduc, cîte şicane ne fac, cum ne manipulează şi cum ne umilesc. Dar nu am ştiut să răspund la o întrebare simplă: ce interese au aceştia? Eu aşa, în mare, aş cam intui ce interese îi mînă pe bravii noştri conducători (şi nu mă refer la pişărcoşii de politicieni de la noi) dar nu am o dovadă palpabilă şi teoria mea ar deveni o altă poveste SF, aşa că mai bine mă abţin. Aşa am făcut şi atunci, am zis că nu ştiu, că sînt prea mic ca să înţeleg aceste lucruri iar rubedenia îmi zice: – Mă, dacă ăştia vroiau să ne cureţe tu ştii cum o făceau simplu şi fără să se murdărească pe mîini? Omorau toate albinele de pe planetă şi în 10 ani ne răream ca gîndacii după Flit. Am stat două secunde şi mi-a picat fisa. Ştii că moşul are dreptate?, mi-am zis! Plănţile cu ce se mai polenizează? Din flaore-n floare cine mai zboară dacă hărnicuţele-s Flit-uite?

Astăzi, mult după discuţia cu moşu’, am dat peste filmul ăsta. Poate nu are mare legătură cu discuţia mea doctă cu prietenul mai trecut prin viaţă dar, undeva pe la mijloc şade şi adevărul, că acolo-i place lui. Uite ce interese au unii:

Muslim Demographics

[youtube 6-3X5hIFXYU 560 340]

Dacă ţi-a plăcut acest articol mult de tot te invit să te abonezi la RSS. Dacă ţi-a plăcut acest articol mult, mult de tot atunci te invit să te înregistrezi pe site ca să devii membru în comunitatea noastră şi poate într-o zi dărîmăm guvernul, construim o autostradă sau… bem o bere!
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

3 comentarii pentru “Ăştia care ne conduc”