Așa s-a călit OȚELU ©

Facem vitrina mare la Galați.

Trofeele au ieșit din vânătoare și se șlefuiesc de-acum singure. Unul după altul.

Dorinel inspiră și nu se satură. S-a construit la mândrie, în piept cu decorații. N-a prea fost învățat cu covorul roșu. A așezat mai mereu covorul pentru alții…

Blitzuri, măciulii buretos colorate, se vâră microfonește în seamă. Salopetele prin care s-a transpirat OȚELU’ ies la dialog, cu dinții înfipți și strigăt de Supercupă. 

Au învățat că bucuria poate avea și urmare…

Au râs în cerc, de tiki-kaka. De burta lăsată a unui București putred și neputincios, de expirații din Caraibe cu fentă scheletică.

Criticați. Dați-vă cu părerea! Dacă vă vin balele poate cã e de la pizmă.

Pe o echipă care joacă fotbal. Cu antrenor român, cu manager român. O echipă care încearcă nemțește, marea de scuipat românească.

Și se dovedește că telemeaua era de oaie. Miorița tatu-ată a stat prea mult la soare, în portbagajul de Maybach. Pute. Maedia dă după muște cu interviuri. Cine preia leasingul?

Pe teren, iarba e albă cu dungi roșii și albastre. 

Cea mai bună șampanie e apa de Dunăre! Că nu puteți voi să cumetriți cât putem noi să vă inundăm! În fotbal. În continuare.

Oțelu’ Galați are metabolismul cald. Fierbinte. Are în el bărbați. Are sămânță de foc adunată. Și dacă fumul siderurgic nu prea mai e cetățean al orașului atunci din flegme și amintiri, din spărtura capitalistă a convertizorului și din fier vechi topit la înjurătură s-a apăsat în crampoane, locul din capul mesei.

Da, banii se fac cu ciocanul. Pentru informații suplimentare, priviți clasamentul!

De la un meci la altul ne așteptăm să vă auzim înapoia noastră cu îndemnuri de la peluze. Momentele acelea sunt cele mai frumoase!  

Și încă o dată!, Oțelu’ nostru e din Galați. Ca Bute. Cum te prinde, cum te…

sursa foto: Daylife

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

3 comentarii pentru “Așa s-a călit OȚELU ©”