Apă udă

Unul din produsele achiziţionate astăzi din marele magazin (i se zice hypermaket) a fost un bidon mare de apă plată. Pentru că trăiesc lîngă Dunăre şi pentru că vine valul cu tot cu cianurile ucigaşe, soţia mea a intrat într-un fel de fibrilaţii cu transpiraţii răcoroase pe spinare la gîndul că va găti mîncare otrăvicioasă. Să zicem că acesta ar fi un motiv serios de a te îngrijora dar aş vrea să ne imaginăm viaţa fără… apa plată.

Ce te-ai face fără apa plată?

Apa plată a devenit un fel de accesoriu care nu poate lipsi din vestimentaţia noastră pe timp de vară, nici nu te întreb ce beau fetele frumoase cu poşete roz care se odihnesc pe o terasă în buricul oraşului şi nici nu are rost să-ţi amintesc că orice birou care se respectă, farmacie sau sediu de bancă trebuie să aibă în dotare… un bidon cu apă plată. Să te mai întreb ce te-ai face fără apa plată? Nu. Mi-ar fi mult mai folositor să aflu ce făceai înainte ca acest produs să existe. Cum a existat umanitatea atîta amar de vreme sorbind cu nesaţ lichidul fără gust dar totuşi atît de gustos care nu venea din pet-uri ci de la robinete?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Se12y9hSOM0[/youtube]

Dacă ţi-a plăcut acest articol mult de tot te invit să te abonezi la RSS. Dacă ţi-a plăcut acest articol mult, mult de tot atunci te invit să te înregistrezi pe site ca să devii membru în comunitatea noastră şi poate într-o zi dărîmăm guvernul, construim o autostradă sau… bem o bere!
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

3 comentarii pentru “Apă udă”