Amprenta cu diplomă

Probabil din dorinţa de a da puţin mai multă greutate mesajului transmis unii îşi adaugă la semnătură şi singura lor avere obţinută cu atîta trudă: studiile. Adevărul este că un căcănar dacă ar scrie ceva deştept nu ne-am uita peste scrierile lui că doar este un căcănar dar cînd o inepţie este semnată cu „Fam.ing. Dorel Cutărescu” parcă merită toată atenţia noastră, nu?

Aş putea raporta ca limbaj indecent acest comentariu? 🙂

Prima dată am descoperit o titulatură cît o zi de post pe uşa de la intrarea unui apartament amărît de bloc. Acolo era scris pe o plăcuţă metalică: Fam. Prof. Ing. Cutărescu Cutărel. Îmi venea să bat la uşă şi să-l întreb de ce nu şi-a continuat studiile, poate devenea şi doctor!?!

Deci cum e faza asta cu semnătura intelectuală? Se învaţă la facultate? Este chiar aşa necesară etalarea studiilor? Impresionează pe cineva astfel de semnături?

{meneopol}

Dacă ţi-a plăcut acest articol mult de tot te invit să te abonezi la RSS. Dacă ţi-a plăcut acest articol mult, mult de tot atunci te invit să te înregistrezi pe site ca să devii membru în comunitatea noastră şi poate într-o zi dărîmăm guvernul, construim o autostradă sau… bem o bere!

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

2 comentarii pentru “Amprenta cu diplomă”