9 iulie, Brașov. Berea nu rezistă!

Pretenarul Manuel s-a înhămat la o treabă serioasă (pe numele ei Social Media Brașov) și este implicat în tot felul de chestii organizatorice care adună blogări, twiteriști, facebukiști, monstruozități de-astea neînțelese de nimeni. De obicei lucrurile sînt în ordine, oamenii sînt oke, ședințele sînt constructive, nu se consumă alcool, nu se fumează, femeile au capul acoperit ca în biserică, bărbații nu se uită după fuste scurte și decolteuri adînci… 🙂 Glumesc, de fapt cred că este exact invers! Și pentru că viața e frumos Manuel s-a hotărît să adune poporul la o bere serioasă și un chiolhan muntenesc. Cu berea s-a rezolvat relativ ușor, cei de la Ciucaș oferind băutură cam cît poate să ducă fiecare, iar chiolhanul este în regie proprie adicătelea cine poftește la o labă de urs sau mistreț împănat cu rață pe varză în sos de perje uscate… să-și cumpere!

Dicstracția e pe 9 iulie iar pentru amănunte eu zic să folosești cu încredere adresa de email [email protected]

Eu lipsesc de la ședință dar am înțeles că se adună ceva omenire deci va fi interesant. Se zice că locurile ar fi limitate dar eu cred că e loc pentru toată lumea. Și dacă eu lipsesc de-acolo înseamnă că berea va fi la discreție! 🙂

La mulți ani Social Media Brașov! La mai mare! Să trăiască și Manuel care este el împăratul și producătorul și organizatorul!

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

3 comentarii pentru “9 iulie, Brașov. Berea nu rezistă!”